Amsterdam 10 mei 2017
Zie ik sta aan de deur en ik Klop.
Strijdt den goede strijd houdende het geloof en een goed geweten. 1 Timoteus 1:18,19
Met pijn en verdriet in ons hart, maar dankbaar dat verder lijden hem bespaard is gebleven.
Wij maken bekend dat van ons is heengegaan onze zorgzame, innig geliefde en onvergetelijke vader, schoon- en grootvader
de heer Juliaan Christiaan Theophilus Chocolaad op de gezegende leeftijd van 93 jaar.
In leven was hij gepensioneerd inspecteur van politie en weduwnaar van Margaretha Johanna Chocolaad-Hiwat.
De singineti is op donderdag 18 mei van 20.00-00.00u ten huize van de familie Chocolaad a/d Esselienestraat nr 2 Bindaproject/Hermitage.
Op vrijdag ziet het programma er als volgt uit:
Van 13.00-14.00u zal Pa thuis opgebaard liggen alwaar er afscheid genomen kan worden. Van 1530-16.30u zal de rouwdienst plaatsvinden in de grote aula van Marius rust a/d Dr. Sophie Redmondstraat. Daarna is er weer gelegenheid tot het afscheid nemen waarna wij Pa naar zijn laatste rustplaats zullen begeleiden.
Lieve Papa je wens is in vervulling gegaan je bent nu bij de Heer en heiland veilig thuis.
Namens de kinderen:
Armand Chocolaad
Christien Gulpen-Chocolaad en gezin
Patrice Chocolaad
Jozua Chocolaad en gezin
Marjorie Chocolaad en gezin
Juliaan Christiaan Theophilus Chocolaad
overleden Paramaribo 9-5-2017
Namens de nabestaanden:
Christien Gulpen-Chocolaad
Om een blijk van medeleven achter te laten kunt u klikken op de link naar het condoleanceregister.
Zijn anderen u reeds voorgeweest dan kunt u hun intekeningen lezen door hieronder op de namen te klikken.
Treft u in het bericht of bij de condoleances onjuistheden of ontoelaatbare zaken aan, dan doet de redactie van Beri hierbij het verzoek om dit zo snel mogelijk door te geven zodat wij dit meteen kunnen corrigeren. Gebruik hiervoor de contactpagina.
U kunt erop rekenen dat velen u hiervoor dankbaar zullen zijn.
Klik hier om het condoleanceregister van Juliaan Christiaan Theophilus Chocolaad in te tekenen of te lezen
29 Geplaatste condoleances: